Ateliere in aer liber

Activitățile in natură  sunt distractive și ușor de făcut, ele trezesc simțurile, mințile și inimile copiilor. Natura ii ofera copilului oportunitatea de a explora, observa, experimenta, de a rezolva probleme si de a invata din greseli. Copiii au nevoie de libertate de miscare si oportunitatea de a explora contexte cat mai variate, fara a fi ingraditi permanent de reguli, ca de exemplu: „nu pune mana, te murdaresti”, „ai grija sa nu calci in apa, etc

Atelier de pictura in aer liber

Ce poate fi mai distractiv decat o ora de pictat in aer liber. Prin pictura, imaginatia si creativitatea copiilor sunt puse la incercare. Copilul invata sa apeleze la imaginatie, sa vada lucrurile din perspective diferite, sa gandeasca neconventional, iar toate aceste lucruri il pot ajuta mai tarziu in procesul de invatare si de rezolvare a problemelor. Cost atelier 50lei. Acesta include materialele necesare.
painting-on-the-lawn
daycare-kids-painting-july-30-2012-002
300x300_gradinarit
400x400_gradinarit_2

Atelier gradinarit

Ne imprienetenim cu natura si vom crea un ghiveci cu plante , pe care le luați cu voi acasă, unde le puteți îngriji și crește cu drag și atenție.

Cost atelier 50Lei. Acesta include toate materialele necesare.

Atelier Tablouri plante

Inbinam arta cu natura si cream un tablou deosebit cu toate culorile pe care le gasim in gradina.

Cost atelier 50Lei. Acesta include toate materialele necesare.

spring-plants-2
613cd138de69095387baaa28653fa9a7

Formular de contact

Suntem bucurosi sa organizam cea mai frumoasa petrecere. Contacteaza-ne:

To Top