IMG_4960

Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viață

Iubim copilaria, joaca, galagia si ne-am ne-am dorit realizarea unui spatiu  special pentru copii, unde acestia sa se poata experimenta joaca in aer liber.

Cei peste 1500 mp ai locului de joaca si activitatile dedicate ne recomanda ca fiind locul perfect pentru aniversarea copilului dumeavoastra, dar si pentru orice alta petrecere in familie pe care doriti sa o organizati in aer liber.

Copii au nevoie de provocari si riscuri intr-un cadru care sa le asigure siguranta si securitate, iar Tabara de Joaca vine in intampinarea nevoilor copiilor oferindu-le o gama diversa de experiente bazate joc, explorare, invatare din natura.

Ce pot explora copii in Tabara de joaca:

Jocurile copilariei, Sport ( Fotbal, Volei, Badminton, etc), Loc de joaca cu leagan, loc catarare, casuta, Trambulina, zona de hamace si de picnic.

De ce petrecere afara in aer liber:

Mediul exterior este mediul natural al copiilor. Exista un sentiment aparte de libertate asociat cu exteriorul, care nu poate fi reprodus intr-un spatiu limitat.

Marturii clienti

O gradina imensa plina de verdeata si jucarii. Ne-am simtit foarte bine in Tabara de joaca
Adrian
Bucuresti, sector 1
O petrecere foarte reusita, copii s-au simtit extraordinar. Abia astept sa revenim pentru alte aniversari ale prietenilor aici!
Mariana
Bucuresti, sector 6
Un loc de petreceri ideal, cu gratar si un foisor extrem de racoros. Copii s-au distrat fantastic in gradina.
Cristina
Bucuresti, sector 5
Nu ma asteptam sa gasesc un loc asa de frumos pentru petrecerea fetitei mele. Toata lumea s-a simtit minutat!
Andreea
Buftea

Formular de contact

Suntem bucurosi sa organizam cea mai frumoasa petrecere. Contacteaza-ne:

To Top